Opleidingen in Belgie


Bij Jip & Jan kun je een studie kiezen die het beste aansluit bij jouw behoefte, huidige situatie en bestedingsbudget. Dat maakt het mogelijk om de opleiding in je eigen tempo te volgen en eventueel op een later moment je kennis uit te breiden. Om te kunnen deelnemen aan een opleiding heb je geen vooropleiding nodig. Klik op een link op het programma van een opleiding te bekijken.

 

Start Titel Aantal Prijs Lokatie
17 mrt Kinderyoga opleiding 12 dagen € 1295 Gent
14 april Kinderyoga bijscholing 4 dagen € 495 Gent
28 april Kinderyoga combinatie opleiding 8 dagen €  1295 Gent
16 juli Kinderyoga opleiding 6 dagen € 1495 Kapelle op den Bos
16 juli Kindercoach opleiding 6 dagen € 1495 Kapelle op den Bos
16 sep Kinderyoga opleiding 12 dagen € 1295 Kalmthout
30 sep Kinderyoga bijscholing 4 dagen €  495 Kalmthout
14 okt Kinderyoga combinatie opleiding 8 dagen €  1295 Kalmthout
 

Studiebelasting

Afhankelijk van het traject, je eigen inzet en jouw leerstijl ben je gedurende de opleiding gemiddeld 6 contacturen per week + daarnaast ongeveer 2 uur kwijt aan zelfstudie, eigen yogabeoefening, huiswerk, groepsopdrachten en eindpresentaties. De bijscholing is exclusief basisprincipes van yoga of coaching, het opzetten van een praktijk en intervisie. Als eindopdracht werk je een casus of themales en verslagen uit.

 

Certificering en registratie

Na het afronden van de  opleiding ontvang je een certificaat en wordt je opgenomen in het kwaliteitsregister. Deze certificering geeft recht om het Jip & Jan keurmerk te voeren. Voor een bijscholing gelden andere voorwaarden  De kinderyoga opleidingen erkend als specialisatie door de Vereniging yogadocenten Nederland en ontvang je hiervoor 60 studiepunten. Jip & Jan is in Nederland en Belgie de eerste erkende Children Yoga School (RCYS) bij Yoga Alliance International. Na het volgen van de kinderyoga opleiding kun je extra modules volgen en een 200 uur yogateacher certificaat te behalen. Klik hier voor meer informatie over internationale registratie.

 

NB. Lees de reacties van deelnemers. Heb je nog vragen? Bekijk dan de FAQ pagina of daar antwoord wordt gegeven op je vraag. Of stuur een mail via het contactformulier.

 

Vereniging Yogadocenten Nederland