logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

Online orientatie cursus

Wil je antwoorden op je vragen en kennis maken met de studierichtingen die Jip & Jan aanbiedt? Volg dan de GRATIS online cursus en ontdek wat het jou te bieden heeft en wat de mogelijkheden zijn die je als kindercoach of kinderyogadocent hebt. Deze online cursus is GRATIS en erop gericht om kennis te maken met ons en je alle informatie te geven die je nodig hebt om weloverwogen te kiezen.

 

 

Yoga op school

Tijdens deze module leer je hoe je yoga kunt aanbieden op school. De verschillende oefeningen zoals gronden, bewegen, samenspel, ontspannen en mediteren in deze lesmethode zijn er op gericht om kinderen meer te verbinden met hun lijf, gevoel, denken en verbeeldingskracht waardoor onrust in de klas wordt verminderd. De oefeningen zijn gemakkelijk te doen en kunnen zowel klassikaal als individueel worden  geven. Klik hier om je in te schrijven.

 

 

Het 'Hoofd Hart Handen Kwartet is, inclusief het 'Denk-voel-doe-spel. Het kwartetspel is bedoeld voor kinderen van 6-12 jaar en bevat kwartetten rondom thema's die kinderen aanspreken, bijvoorbeeld vakantie, gevoel, talenten, karakter, school, thuis, dieren en liefde. Het spel is vanaf 22 mei verkrijgbaar. Klik hier om het kwartet alvast te bestellen.

    

 

 

    

 

 

 

 

 

logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

Studies in Nederland en Belgie

Een studie bij Jip & Jan onderscheidt zich door het praktische karakter en het brede aanbod aan speelse technieken. Naast de diepgang en inzicht die je krijgt tijdens een studie, wordt ook je persoonlijke groei en ontwikkeling gestimuleerd. Daarbij wordt er aandacht besteed aan je innerlijk kind. Door eerst je eigen kindstukken in jezelf te helen, ben je beter in staat om anderen beter begeleiden op hun levenspad. Klik hier om een overzicht met startdata te bekijken van alle studies.

 

 

Gratis kinderyoga workshop in Amsterdam

Op woensdag 3 oktober van 14.15-15.00 uur geeft Helen Purperhart een gratis kinderyoga workshop in de Nieuwe Yogaschool. Deze GRATIS workshop is voor kinderen van 6-11 jaar die samen met kinderyogadocenten in opleiding een yoga avontuur willen beleven. Bekijk de webite van de nieuwe yogaschool om je aan te melden.