logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

Kinderyoga boek

"Kinderyoga helpt om kinderen hun superkracht te laten ontdekken. Steeds meer kinderen ervaren druk en stress door school en hun sociale omgeving. Hierdoor kunnen ze slecht slapen, zijn druk, onzeker of angstig. Dit boek is een volledig herziende druk van de yogagids voor kids. . Klik hier om het boek te bestellen.

 

 

Online yogacursus voor kinderen

De cursus is speciaal gemaakt voor kinderen die thuis yoga willen doen. Maar ook Maak gebruik van de kortingscode 'superkracht'en ontvang maar liefs € 20 op de cursus. Je betaald € 29 ipv  € 49. Je kunt ook eerst een GRATIS proefcursus aanmaken op:  www.onlineyogales.nl. Bekijk ook de online massasgecursus op www.onlinemassage.nl

 

 

Wiebelyoga docenten training

Wil je kinderen wiebelend in balans brengen? Dan is deze wiebelyoga cursus echt iets voor jou. In deze cursus krijg je inspiratie voor leuke yogaspelletjes die je kunt doen op een wiebelplank. Je leert in deze cursus op wat voor manieren je houdingen, ademspel, samenspel, ontspanning en meditatie oefeningen allemaal kunt gebruiken op de wiebelplank. Je wordt ook meegenomen in het wiebelyoga avontuur waarbij je op de plank gaat bewegen, ontdekken en ervaren. Je  leert ook hoe je een zonnegroet uitvoert op de plank. Wiebelyoga is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, maar het is ook superleuk voor tieners en volwassenen. Bij tieners en volwassen kan de wiebelplank worden ingezet als extra tool voor yinhoudingen om bijvoorbeeld dieper in een stretch te komen. De docententraining wordt gegeven op 9 december in Antwerpen, op 17 maart in Belare en 2 februari in Almere. Klik hier om naar de agenda te gaan.

 

 

Kundalini kidsyoga training

Tijdens deze module leer je hoe je elementen uit de kundaliniyoga kunt toepassen in een yogales voor kinderen. Kundalini kidsyoga heeft veel voordelen kinderen. Het reguleert emoties en helpt om jezelf beter te leren kennen. Daarnaast ontwikkelen kinderen hun intuïtie en wordt de weerstand en uithoudingsvermogen  vergroot. Bovendien maken de oefeningen je krachtiger, flexibeler en meer alert. Naast dat kundaliniyoga goed is voor je klieren mag er ook lekker geklierd worden. Klik hier om je in te schrijven voor een training in Gent of Almere.

 

 

Workshop bij Paagman in Den Haag op 24/10

Op 24 oktober van 14.00-14.45 uur geeft Helen Purperhart bij boekenwinkel Paagman in Den Haag een gratis kinderyoga workshop. Je kunt je binnenkort aanmelden via de website van Paagman. Klik hier voor de contactgegeven.

 

 

Kinderyoga in Suriname

Lijkt het jou fijn om je onder te dompelen in een Surinaams Yoga Avontuur? Dan is de kinderyoga opleiding in Suriname echt iets voor jou. Helen Purperhart verzorgt deze opleiding samen met Sankalpayogi van 24-29 augustus 2019 in Paramaribo. Klik hier voor meer informatie.

 

Afbeeldingsresultaat voor surinaamse vlag

 

Kinderyoga in Thailand

Ik wil je alvast laten weten dat ik ook weer plannen aan het maken ben voor een kinderyoga opleiding in Thailand op het complex van Thai Child Development foundation. Waarschijnlijk zal de opleiding in de herfstvakantie van 2019 plaatsvinden. Zodra alles rond is verschijnt de informatie op de website. Bekijk het filmpje van de opleiding die ik in 2011 op deze lokatie heb gegeven. Heb je belangstelling? Stuur dan een mail naar info@kinderyoga.nl

 

Afbeeldingsresultaat voor inschrijven nieuwsbrief