OPLEIDINGEN


De Kinderyoga Academie biedt kinderyoga en kindercoach opleidingen aan die je modulair kunt volgen. Dit geeft je de mogelijkheid om een opleiding in je eigen volgorde en tempo uit te stippelen. Door in één keer in te schrijven kun je geld besparen.

 

Studies

Studiebelasting

Afhankelijk van de studie, je eigen inzet en jouw leerstijl ben je gedurende de opleiding gemiddeld 6 contacturen per week + daarnaast ongeveer 2 uur kwijt aan zelfstudie, eigen yogabeoefening, verslagen en eindopdrachten.

 

Informatie

Na het behalen van het certificaat word je vermeld in het register en mag je ons keurmerk voeren.

 

Oriëntatie cursus

Weet je nog niet zeker welke opleiding iets voor jou is? Volg dan de gratis online oriëntatie cursus en ontdek welke studie het beste bij jou past. Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen pagina, stuur een mail.

                                

                                     Aangesloten beroepsorganisaties:

 

Vereniging Yogadocenten Nederland Home Gerelateerde afbeelding