Supervisie voor docenten & coaches


Ben je een eigen kinderyoga- of kindercoachpraktijk al gestart maar wil je persoonlijk en professioneel verder groeien? Ervaar je moeilijkheden op je pad als kinderyogadocent of kindercoach, en zoek je naar tips en tricks om deze te overwinnen? Wil je leren om je onzekerheden en angsten in je werk los te laten? Dan is deze module echt iets voor jou. In deze tweedaagse gaan we samen op pad, zoekend en voelend naar wat jij nodig hebt om verder te groeien in je werk met kinderen. Je krijgt een boost die je helpt om volledig in je kracht te komen en in alle zorgzaamheid en met respect voor jezelf harmonie, balans, rust en vreugde te vinden in je praktijk. Dit alles doe je door aan de slag te gaan met verschillende ervaringsgerichte werkvormen. Er wordt gebruik gemaakt van een brede waaier aan spelvormen, yogahoudingen, reflectieve methodieken, meditaties, ademhalingsoefeningen en creatieve werkvormen om maximale groeikansen en leereffecten te creëren. De module is een uitnodiging om samen op ontdekking te gaan en wordt volledig samengesteld naargelang de noden en behoeften van de ingeschreven deelnemers. De docent kiest de oefeningen en methodieken die het best aansluiten bij de groep. Dit betekent dus dat deze module er elke keer anders uit kan zien.

 

Voor wie?

  • Als je als (startend) kinderyogadocent of kindercoach je kansen wilt optimaliseren.
  • Als je onzekerheid ervaart en je juist bewust wilt worden van al het moois dat in je verborgen ligt en het beste wilt halen uit jezelf.
  • Als je je talenten, kwaliteiten en potentieel ten volle wilt ontplooien in je praktijk.
  • Als je nieuwe mogelijkheden wilt ontdekken om je doelstellingen te bereiken.

 

Informatie
De module wordt gegeven door Inez Buyck. Haar specialiteit is het geven van de supervisiemodules voor docenten en coaches. Inez is doctor in de psychologie en (kinder)yogadocent. Zij geeft les aan de Universiteit Gent en HoGent, waar ze de theoretische achtergrond en praktijk van toekomstige psychologen en orthopedagogen superviseert en coacht. Daarnaast staat ze zelf aan het hoofd van een kinderpraktijk en voert ze ook wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek uit. Inez heeft haar eigen methode ontwikkeld, waarbij ze een integratie maakt tussen psychopedagogische en fysieke werkvormen.

Lesdata
Kosten
250,00
Inschrijvingen
0 / 10
1) Zo 20-Okt 201910.30-16.30 uur
Supervisie voor docenten & coaches I
Docent: Inez Buyck
Plaats: Dendermonde
2) Zo 17-Nov 201910.30-16.30 uur
Supervisie voor docenten & coaches II